Повітряний пиріг «Осінь»

Повітряний пиріг «Осінь»
Повітряний пиріг «Осінь»
  • Яйця – 2 шт.,
  • гарбуз – 0,5 кг,
  • борошно – 160 г,
  • олія – 120 мл,
  • цукор – 150 г,
  • розпушувач – 1 ст. л.,
  • сіль – щіпка.

Гарбуз очистити, порізати, запекти у духовці до м’якості та протерти через сито у пюре – його знадобиться 1 скл. Яйця збити міксером до легкої піни. Додати цукор, олію і гарбузове пюре, ще раз збити. Висипати просіяне борошно і розпушувач, акуратно перемішати. Форму для випічки вистелити папером, змастити олією, викласти і розрівняти тісто. Поставити у розігріту до 180 °С духовку і випікати 40-50 хв., перевіряючи готовність сірником. Пиріг злегка охолодити у духовці, потім витягти з форми і посипати цукровою пудрою.

Безпалько В. Н.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *