Продукти, які провокують рак грудей

Правильне харчування – це найкраща профілактика будь-яких серйозних хвороб. Щоб знизити ймовірність онкології молочної залози, зі щоденного раціону варто виключити низку продуктів. Про це розповів доктор медичних наук, онколог Олександр Серяков.

Продукти, які провокують рак грудей

За словами професора, одним із факторів ризику розвитку раку молочної залози вважається ожиріння. Тому на ймовірність прояву захворювання безпосередньо впливає раціон.

Із раціону, на думку вченого, слід виключити солодку, смажену та жирну їжу, а також перероблене м’ясо (шинку, сосиску, сардельки).

За словами експерта, це насамперед копчена ковбаса, оскільки при копченні виділяється дим, який містить безліч шкідливих речовин. Через це всього 50 грамів сирокопченого сервелату за рівнем канцерогенності дорівнюють викуреній пачці цигарок, зазначає лікар.

«Уют! №27-30.06.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *