Просто кабачки

Просто кабачки

Нещодавно спробувала приготувати свої улюблені кабачки за новим рецептом – навіть не пам’ятаю, де його вигледіла. Але так сподобалося, що вирішила обов’язково поділитися з іншими господинями.

Отже, нарізала пару-трійку молоденьких кабачків кружечками, посолила, виклала одним щільним шаром на невелике деко, змащене олією, зверху поклала кружечки помідорів, зверху змастила сметаною і відправила у розігріту духовку. Хвилин через 20 дістала, присипала часничком, тертим сиром – і знову на 15-20 хв. у духовку. А при подачі на стіл посипала зеленню.

І ще один варіант кабачкових ласощів: усе точно так само, тільки відразу на кабачки покласти маленькі шматочки фаршу, як фрикадельки. Дуже просто і смачно!

Марина Дейнега, м. Сміла

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterest