Просто, швидко і смачно

«Погляд часу» №15-2019
Швидкі крила
Півкілограма курячих крилець натерти сіллю і меленим чорним перцем або спеціями, обраними за смаком. Деко змастити олією, викласти на нього крильця і залити сумішшю, приготовленою з нежирного майонезу і кетчупу.

Запекти крильця 15-20 хв. у попередньо розігрітій духовці.
Анна Кущенко, Запорізька обл.
Золотиста мойва
Півкілограма мойви промиваю гарненько під проточною водою. Залишаю голови і даю стекти зайвій рідині.
Деко вистилаю пергаментом.

Кожну рибку вмочую у борошняну суміш, що складається з 3 ст. л. борошна, солі і чорного меленого перцю, і викладаю щільно один до одного рядами.
Запікаю у розігрітій до 180 °С духовці 15 хв. – до золотистого кольору.
Смачного!
В. В. Бубнова, м. Полтава
Яєчня з грибами
Печериці нарізати тонкими скибочками й обсмажити на вершковому маслі до готовності, посолити і поперчити за смаком. Залити гриби добре збитими яйцями, перемішати і смажити до готовності.

Подавати яєчню до столу, посипавши дрібно нарізаною зеленню.
Валентина Дерев’янко, Київська обл.