Просто, швидко і смачно

швидко і смачно
Просто, швидко і смачно

«Погляд часу» №15-2019

Швидкі крила

Півкілограма курячих крилець натерти сіллю і меленим чорним перцем або спеціями, обраними за смаком. Деко змастити олією, викласти на нього крильця і залити сумішшю, приготовленою з нежирного майонезу і кетчупу.

Швидкі крила
Швидкі крила

Запекти крильця 15-20 хв. у попередньо розігрітій духовці.

Анна Кущенко, Запорізька обл.

Золотиста мойва

Півкілограма мойви промиваю гарненько під проточною водою. Залишаю голови і даю стекти зайвій рідині.

Деко вистилаю пергаментом.

Золотиста мойва
Золотиста мойва

Кожну рибку вмочую у борошняну суміш, що складається з 3 ст. л. борошна, солі і чорного меленого перцю, і викладаю щільно один до одного рядами.

Запікаю у розігрітій до 180 °С духовці 15 хв. – до золотистого кольору.

Смачного!

В. В. Бубнова, м. Полтава

Яєчня з грибами

Печериці нарізати тонкими скибочками й обсмажити на вершковому маслі до готовності, посолити і поперчити за смаком. Залити гриби добре збитими яйцями, перемішати і смажити до готовності.

Яєчня з грибами
Яєчня з грибами

Подавати яєчню до столу, посипавши дрібно нарізаною зеленню.

Валентина Дерев’янко, Київська обл.

FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *