Пиріг із йогурту без борошна і цукру
Важка випічка влітку не вітається. Пиріг із йогурту реально приготувати всього з 3 інгредієнтів. У цьому рецепті привертає також і те, що з ним легко впоратися всього за 30 хвилин.

Склад:
- Йогурт – 400 г,
- яйця – 4 шт.,
- кукурудзяний крохмаль – 40 г.
Приготування
1 скл. підсолодженого йогурту пересипте у глибоку миску. До нього додайте яйця. Віночком перемішайте інгредієнти до однорідності. Просійте до них кукурудзяний крохмаль. Знову ретельно перемішайте масу.
Форму для запікання вистеліть папером для випічки. Перелийте у форму йогуртову масу.
Готуйте пиріг у розігрітій до 170 °С духовці 35-50 хв. Готовність його визначайте за золотистою скоринкою. Слідкуйте, щоб випічка не підгоріла.
Подавайте ласощі до столу злегка охолодженими. Так його буде легше нарізати.
«Уют» №29 -15.07.2021