Пиріг із йогурту без борошна і цукру

Важка випічка влітку не вітається. Пиріг із йогурту реально приготувати всього з 3 інгредієнтів. У цьому рецепті привертає також і те, що з ним легко впоратися всього за 30 хвилин.

Пиріг із йогурту без борошна і цукру

Склад:

  • Йогурт – 400 г,
  • яйця – 4 шт.,
  • кукурудзяний крохмаль – 40 г.

Приготування

1 скл. підсолодженого йогурту пересипте у глибоку миску. До нього додайте яйця. Віночком перемішайте інгредієнти до однорідності. Просійте до них кукурудзяний крохмаль. Знову ретельно перемішайте масу.

Форму для запікання вистеліть папером для випічки. Перелийте у форму йогуртову масу.

Готуйте пиріг у розігрітій до 170 °С духовці 35-50 хв. Готовність його визначайте за золотистою скоринкою. Слідкуйте, щоб випічка не підгоріла.

Подавайте ласощі до столу злегка охолодженими. Так його буде легше нарізати.

 «Уют» №29 -15.07.2021

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *