Пиріжки з мармеладом

Якщо для начинки ви вирішите використати варення, то вам потрібно знати про невелику хитрість. Це обов’язково варто зробити перед початком приготування! Варення слід викласти в поліетиленовий пакет, скрутити у трубочку та відправити у морозилку на 30 хв. Потім нарізати і додати в пиріжки. Тоді начинка точно не розтечеться.

Пиріжки з мармеладом

Склад:

  • Борошно – 300 г,
  • йогурт – 250 мл,
  • цукор – 50 г,
  • яйця – 2 шт.,
  • ванілін,
  • розпушувач для тіста – 7 г,
  • мармелад,
  • олія.

Приготування

Додайте в миску йогурт без добавок, цукор, ванілін та яйце. Потім ретельно збийте все віночком. Далі додайте борошно та розпушувач. Вимішайте все до однорідності.

Посипте робочу поверхню борошном і розкатайте тісто.

Розріжте його на однакові за розміром смужки та викладіть мармелад (або злегка підморожене варення). Краї заготовок змастіть збитим білком, накрийте начинку ще однією смужкою з тіста і сформуйте пиріжки.

Розігрійте олію. Відправте пиріжки обсмажуватись у фритюрі на середньому вогні до золотистого кольору.

«Уют» №8-17.02.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *