Пишні оладки з кабачків

Маленькі, товсті оладки з кабачків виходять дуже апетитними і готуються дуже просто і швидко.

Пишні оладки з кабачків

Склад:

  • Кабачок – 3 шт.,
  • цибулина,
  • кефір – 0,5 скл.,
  • яйце,
  • дріжджі – 1 ч. л.,
  • сіль – 1 щіп.,
  • цукор – 1 ч. л.,
  • перець – 0,5 ч. л.,
  • часниковий порошок – 1 ч. л.,
  • борошно – 2 скл.

Приготування

У кабачків виріжте серцевину з насінням і очистіть шкірку. Натріть підготовлені кабачки на крупній тертці. Посоліть, поперчіть, додайте цукор і часниковий порошок. Перемішайте.

Подрібніть цибулю і відправте її до кабачків. Потім вбийте у суміш яйце і знову добре перемішайте. Додайте кефір, всипте дріжджі і розмішайте. Залиште на 10 хв., щоб дріжджі розчинилися.

Просійте в тісто борошно і замісіть його. Залиште підходити під кришкою приблизно на 30 хв.

Смажте оладки на розпеченій сковороді з олією до рум’яної скоринки 2-3 хв. із кожного боку.

«Уют» №37-9.09.2021

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *