Пишні оладки з ковбасою та цибулею

Оладки за цим рецептом на столі вже через 15 хв. У результаті виходять пишні оладки з начинкою. Саме ковбасу додавати необов’язково. Подумайте про сир!

Пишні оладки з ковбасою та цибулею

Склад:

  • Кефір – 250 мл,
  • вода – 40 мл,
  • яйце,
  • цукор – 1 ч. л.,
  • сіль – 0,5 ч. л.,
  • борошно – 240 г,
  • сода – 1 ч. л.,
  • ковбаса варена – 150 г,
  • зелена цибуля – 50 г.

Приготування

У сотейник із товстим дном перелийте кефір та воду. Суміш підігрійте на плиті.

Тим часом наріжте дрібними кубиками ковбасу та зелену цибулю.

Теплий кефір перелийте у глибоку ємність. До нього відправте сіль, цукор та яйце. Далі пересипте в миску борошно. Замісіть густе тісто. Тепер додайте до нього соду, знову перемішайте. Пересипте в тісто ковбасу та цибулю. Перемішайте.

Розігрійте олію. На ній по 1 ст. л. викладіть тісто. Готуйте оладки на середньому вогні до рум’яності з обох боків. За таким же принципом можна приготувати оладки з вареним яйцем та зеленою цибулею. Для такої кількості тісту знадобиться 2-3 яйця.

«Уют» №10-11.16.03.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *