Пишні оладки з ковбасою та цибулею
Оладки за цим рецептом на столі вже через 15 хв. У результаті виходять пишні оладки з начинкою. Саме ковбасу додавати необов’язково. Подумайте про сир!

Склад:
- Кефір – 250 мл,
- вода – 40 мл,
- яйце,
- цукор – 1 ч. л.,
- сіль – 0,5 ч. л.,
- борошно – 240 г,
- сода – 1 ч. л.,
- ковбаса варена – 150 г,
- зелена цибуля – 50 г.
Приготування
У сотейник із товстим дном перелийте кефір та воду. Суміш підігрійте на плиті.
Тим часом наріжте дрібними кубиками ковбасу та зелену цибулю.
Теплий кефір перелийте у глибоку ємність. До нього відправте сіль, цукор та яйце. Далі пересипте в миску борошно. Замісіть густе тісто. Тепер додайте до нього соду, знову перемішайте. Пересипте в тісто ковбасу та цибулю. Перемішайте.
Розігрійте олію. На ній по 1 ст. л. викладіть тісто. Готуйте оладки на середньому вогні до рум’яності з обох боків. За таким же принципом можна приготувати оладки з вареним яйцем та зеленою цибулею. Для такої кількості тісту знадобиться 2-3 яйця.
«Уют» №10-11.16.03.2022