Реберця з картоплею

Реберця з картоплею

  • Свинячі ребра – 400 г,
  • картопля – 400 г,
  • цибуля – 1 шт.,
  • томатний соус – 1 ч. л.,
  • соєвий соус – 1 ст. л.,
  • мед – 2 ст. л.,
  • гірчиця – 1 ч. л.,
  • сіль,
  • чорний перець,
  • олія,
  • приправи для м’яса.

Ребра порізати на порційні шматочки. Змішати до однорідності соєвий соус, томатний соус, мед, гірчицю, чорний перець, сіль.
Цим маринадом залити ребра, перемішати, залишити на 2-3 год. Картоплю добре вимити, порізати на великі поздовжні скибочки, посолити, поперчити і полити олією. Деко застелити фольгою, сформувавши невеликі бортики. Викласти картоплю, порізану кільцями цибулю, а зверху ребра. Накрити фольгою і відправити у духовку, розігріти до 180 °С. Запікати протягом години, потім відкрити фольгу, полити страву невеликою кількістю соєвого соусу і готувати ще 40 хв. Подавати зі свіжими овочами.

В. Кравченко, м. Полтава

FacebookTwitterPinterest