Реберця з картоплею

Склад:
- Свинячі ребра – 400 г,
- картопля – 400 г,
- цибуля – 1 шт.,
- томатний соус – 1 ч. л.,
- соєвий соус – 1 ст. л.,
- мед – 2 ст. л.,
- гірчиця – 1 ч. л.,
- сіль,
- чорний перець,
- олія,
- приправи для м’яса.
Приготування
Ребра порізати на порційні шматочки. Змішати до однорідності соєвий соус, томатний соус, мед, гірчицю, чорний перець, сіль.
Цим маринадом залити ребра, перемішати, залишити на 2-3 год.
Картоплю добре вимити, порізати на великі поздовжні скибочки, посолити, поперчити і полити олією.
Деко застелити фольгою, сформувавши невеликі бортики. Викласти картоплю, порізану кільцями цибулю, а зверху ребра. Накрити фольгою і відправити у духовку, розігріти до 180 °С.
Запікати протягом години, потім відкрити фольгу, полити страву невеликою кількістю соєвого соусу і готувати ще 40 хв.
Подавати зі свіжими овочами.
В. Кравченко, м. Полтава