Ребра в азіатському стилі

Ребра в азіатському стилі
Ребра в азіатському стилі

Як ви дивитеся на те, щоб приготувати реберця за старовинним азіатським рецептом, використовуючи червоне вино, лимонний сік і ароматний часник? Повірте, результат вас підкорить.

  • 600 г свинячих реберець,
  • 2 яйця,
  • 2 зубки часнику,
  • 6 апельсинів,
  • 2 ст. л. лимонного соку,
  • 4 ст. л. червого вина,
  • 2,5 ст. л. крохмалю,
  • 60 г тростинного цукру,
  • 2 ст. л. вершкового масла,
  • сіль,
  • чорний мелений перець – за смаком.

Помийте і розділіть на частини реберця. Подавіть часник. Апельсини розріжте навпіл і вичавіть сік. Змішайте яйця, часник, 4 ст. л. апельсинового соку, 2 ст. л. червоного вина, 0,5 ч. л. солі, 2 ст. л. крохмалю та перець. Все перемішайте і помістіть реберця в отриманий маринад на 2-3 год. Щоб приготувати соус, змішайте решту апельсинового соку з лимонним соком, 2 ст. л. вина, 2 ч. л. крохмалю і сіллю до смаку. Замариновані реберця обсмажуйте в сковороді на розігрітій олії протягом 5 хв. з обох боків. Візьміть сотейник і розігрійте в ньому вершкове масло з цукром, додайте раніше приготовлений соус. Помістіть у сотейник з соусом реберця і обсмажуйте їх ще протягом 5-7 хв. Коли реберця будуть готові, викладіть їх на тарілку і полийте соусом.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *