Редька у маринаді

Редька у маринаді

Дуже смачно виходить! Так можна маринувати і редьку, і редиску. На смак вона гостра, але після маринування гострота проходить, редька стає ніжнішою. Чоловік таку закуску дуже поважає.

  • 300 г редьки,
  • 0,5 ч. л. солі,
  • 2 ч. л. цукру,
  • лимон,
  • 1 ст. л. соєвого соусу,
  • 5 ст. л. оливкової олії,
  • 1 ч. л. гірчиці,
  • 2 ч. л. оцту.

Редьку нарізаю тонкими кружечками. Із лимона знімаю цедру, вичавлюю сік, вливаю до редьки, додаю цедру, соєвий соус, оцет, гірчицю, олії, солю,

Усипавши цукор, перемішую, ставлю у холодильник. Даю настоятися не менше години, струшуючи посуд із редькою (два рази), щоб вона рівномірно промаринувалося. За бажанням разом із редькою можна замаринувати цибулю.

Панченко М. О.

Передплата онлайн
FacebookTwitterPinterest