Редька у маринаді

Редька у маринаді

Дуже смачно виходить! Так можна маринувати і редьку, і редиску. На смак вона гостра, але після маринування гострота проходить, редька стає ніжнішою. Чоловік таку закуску дуже поважає.

  • 300 г редьки,
  • 0,5 ч. л. солі,
  • 2 ч. л. цукру,
  • лимон,
  • 1 ст. л. соєвого соусу,
  • 5 ст. л. оливкової олії,
  • 1 ч. л. гірчиці,
  • 2 ч. л. оцту.

Редьку нарізаю тонкими кружечками. Із лимона знімаю цедру, вичавлюю сік, вливаю до редьки, додаю цедру, соєвий соус, оцет, гірчицю, олії, солю,

Усипавши цукор, перемішую, ставлю у холодильник. Даю настоятися не менше години, струшуючи посуд із редькою (два рази), щоб вона рівномірно промаринувалося. За бажанням разом із редькою можна замаринувати цибулю.

Панченко М. О.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber