Рецепт смачної домашньої шаурми з куркою

Рецепт смачної домашньої шаурми з куркою заправленої соковитим соусом.  Готується дуже швидко та просто в домашніх умовах. Це ситно та смачно.

Рецепт смачної домашньої шаурми з куркою

Склад:

  • Куряче філе – 300 г,
  • помідор – 2 шт.,
  • огірок – 1 шт.,
  • кетчуп – 5 ст. л.,
  • майонез – 4 ст. л.,
  • зубчик часнику – 2 шт.,
  • білокачанна капуста – 200 г,
  • кефір – 4 ст. л.,
  • цибулина,
  • лаваш – 1 упаковка,
  • олія – для смаження.

Приготування

Спочатку готуємо м’ясо. Для цього філе дрібно нарізаємо. Окремо нарізаємо цибулю і відправляємо смажитися на сковорідку, поки вона не стане прозорою, після чого додаємо м’ясо, солимо і перчимо. Курку смажимо 5-7 хв.

Окремо нарізаємо капусту, додаємо сіль і перець, майонез. Помідори й огірки просто нарізаємо тонкими ломтиками і відкладаємо. Овочева начинка готова.

Тепер готуємо два соуси.

Основу першого становить кетчуп, який змішуємо з будь-якою приправою, наприклад, базиліком.

Для другого соусу знадобиться майонез, кефір і подрібнений часник.

Обидва соуси ретельно перемішуємо в окремих мисочках.

Настала черга лаваша – ділимо лист на частини.

Беремо одну з них і кладемо на рівну поверхню. Намащуємо соусами, на правий край викладаємо в ряд м’ясо, потім овочеву начинку і загортаємо. Проробляємо те ж саме для іншими частинами лаваша.

На змащену олією й розігріту сковороду кладемо шаурму й обсмажуємо з двох сторін. Якщо залишився соус, можна подавати його разом із шаурмою на стіл.

«Погляд часу» №45-04.11.2021

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *