Риба у скоринці з картоплі

Риба у скоринці з картоплі

  • 4 філе морської риби,
  • 3 картоплини,
  • 2 середні цибулини,
  • 2 яйця,
  • 3 ст. л. борошна,
  • сіль,
  • спеції.

Дрібно нарізати 1 цибулину, обсмажити на олії до золотистого кольору. Перекласти у миску, дати охолонути, додати збиті яйця, 1 ст. л. борошна, сіль, спеції і перемішати. Картоплю і цибулину, що залишилася, натерти. Гарненько віджати і додати у суміш зі смаженої цибулі та яєць. Перемішати. Філе посолити, приправити спеціями й обваляти у борошні. Покласти на філе з кожної сторони картопляну масу, притиснути. Обсмажити на олії з обох боків до золотистого кольору.

Передплата онлайн
FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *