Риба з картоплею в духовці

Риба з картоплею в духовці
Риба з картоплею в духовці

Пара заморожених тушок білої риби, цибуля і картопля – прекрасні інгредієнти для швидкої і корисної вечері. Вдало доповнять страву паприка, вершки та вершкове масло. Так риба отримає аромат і не пересушиться в духовці.

  • Минтай – 500 г,
  • картопля – 500 г,
  • цибулина, паприка – 1 ч. л.,
  • вершки – 150 мл (або сметана),
  • вершкове масло – 50 г, сіль,
  • чорний мелений перець,
  • лимон.

Рибу поріжте на 2-3 шматочки, натріть сіллю. Цибулину і картоплю наріжте кільцями.

У змащену форму для запікання викладіть спочатку цибулю, потім картоплю, посоліть, поперчіть і припудріть паприкою. Викладіть на картоплю рибу, знову присипте паприкою, зверху – шматочки масла.

Поставте деко в розігріту до 180 °C духовку на 40 хв.

Перед подачею прикрасьте готову страву зеленню і часточками лимона.

 

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

2 коментарі до “Риба з картоплею в духовці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *