Риба з картоплею в духовці

Пара заморожених тушок білої риби, цибуля і картопля – прекрасні інгредієнти для швидкої і корисної вечері. Вдало доповнять страву паприка, вершки та вершкове масло. Так риба отримає аромат і не пересушиться в духовці.
- Минтай – 500 г,
- картопля – 500 г,
- цибулина, паприка – 1 ч. л.,
- вершки – 150 мл (або сметана),
- вершкове масло – 50 г, сіль,
- чорний мелений перець,
- лимон.
Рибу поріжте на 2-3 шматочки, натріть сіллю. Цибулину і картоплю наріжте кільцями.
У змащену форму для запікання викладіть спочатку цибулю, потім картоплю, посоліть, поперчіть і припудріть паприкою. Викладіть на картоплю рибу, знову присипте паприкою, зверху – шматочки масла.
Поставте деко в розігріту до 180 °C духовку на 40 хв.
Перед подачею прикрасьте готову страву зеленню і часточками лимона.
Сповіщення: Короп, запечений у сметанному соусі | Газета "Уют"
Сповіщення: Риба по-царськи | Газета "Уют"