Риба з овочами

Ховати рибу «під шубу» нам не вперше, але завжди можна зробити це по-новому. Красиво, але дуже просто, оригінально і ситно – така страва припаде до смаку будь-якій господині.
- Філе білої риби – 600 г,
- буряк – 1 шт.,
- моркова – 1 шт.,
- цибуля – 1 шт.,
- твердий сир – 50 г,
- сметана – 120 г,
- петрушка – 1 пучок,
- лимонний сік – 2 ст. л.,
- олія – 1 ст. л.,
- приправа для риби – 1 ч. л.,
- цукор – 1 ч. л.,
- сіль – за смаком.
Відваріть моркву і буряк. Наріжте цибулю півкільцями. Розігрійте олію на сковороді. Обсмажте цибулю до золотистого кольору. Натріть моркву на тертці. Заправте половиною лимонного соку і сіллю. Натріть буряк. Додайте сіль і цукор. Заправте лимонним соком, що залишився. Подрібніть петрушку. Змішайте її зі сметаною. Окремо натріть сир. Змастіть філе риби спеціями і перенесіть у форму. Другим шаром буде підготовлений буряк, третім – морква. Потім викладіть обсмажену цибулю. Полийте сумішшю зі сметани і петрушки. Посипте все сиром. Запікайте 30 хв. при температурі 180 °С.