Рибні котлети з хека

Рибні котлети з хека
Рибні котлети з хека
  • Філе хека – 0,5 кг,
  • морква – 1 шт.,
  • цибуля – 1 шт.,
  • яйце – 1 шт.,
  • пшеничний хліб – 1 скибочка,
  • сіль,
  • перець,
  • панірувальні сухарі,
  • олія.

Цибулю і моркву очистити, подрібнити й обсмажити на олії. Через м’ясорубку пропустити рибне філе, а потім засмажку зі скибочкою хліба. Перемішати, вбити яйце, посолити і поперчити. Із фаршу сформувати невеликі котлети, обваляти їх у сухарях і обсмажити на олії з двох сторін.

Мельниченко Я. В.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *