Рибні пончики

Рибні пончики
Рибні пончики

«Погляд часу» №19-2019

  • М’якоть будь-якої риби – 200 г,
  • картопля варена – 200 г,
  • яйце – 2 шт.,
  • манна крупа – 3 ст. л.,
  • борошно (щоб можна було легко скачувати кульки),
  • масло вершкове – 20 г,
  • сир – 50 г,
  • зелень (кріп, петрушка),
  • спеції та сіль – за смаком,
  • сода на кінчику ножа,
  • олія для смаження.

Рибу відварити. М’якоть відділити від кісток, пропустити через м’ясорубку, змішати з протертою у гарячому вигляді картоплею, додати яйця, розтоплене вершкове масло, тертий сир, манну крупу, сіль, соду, спеції.

Подрібнити зелень, вмішати у приготовлену суміш.

Дати тісту підійти хвилин 30, щоб манка розм’якла, додати борошно і добре перемішати. Тісто для рибних пончиків готове. Далі намочити руки водою і наліпити маленькі кульки, які відправляємо на розпечену олію.

Смажити на сковороді з двох сторін із закритою кришкою.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *