Різнобарвні тістечка «Макарон»

Різнобарвні тістечка «Макарон» – смачний і ефектний десерт родом з Франції. Вони зараз просто на піку популярності. Макаруни можна приготувати з абсолютно різними начинками. Вони ніжні, повітряні і просто тануть у роті.

Тістечка макаруни

Склад:

  • Борошно – 150 г,
  • цукрова пудра – 250 г,
  • цукор – 150 г,
  • яєчні білки – 3 шт.,
  • сир маскарпоне – 100 г,
  • чорний шоколад – 200 г,
  • харчовий барвник.

Приготування

Збийте яєчні білки до пишної маси. Додайте цукор і продовжуйте збивати.

Просійте борошно і 150 г цукрової пудри, перемішайте. Розділіть білкову масу на частини і додайте в кожну по пару крапель барвника, збийте.

До кожної маси додайте пропорційну кількість суміші борошна та цукрової пудри. Акуратно перемішайте, зберігаючи пишність.

Застеліть деко пергаментом. Перекладіть тісто в кондитерський мішок і видавіть у формі невеликих кругляшків.

Виконайте те ж саме з двома іншими барвниками. Залиште на 30 хв., а потім відправте у духовку на 15 хв. при 140 ºС.

Щоб приготувати два види начинки, збийте маскарпоне з цукровою пудрою і розтопіть шоколад.

За допомогою кондитерського мішка видавіть на половинки «Макарон» сирну чи шоколадну начинки. Накрийте другими половинками.

«УЮТ» №34-20.08.2020

Читайте також: Тістечка «Їжачки»

Передплата онлайн
FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *