Розсольник із нирками

Розсольник із нирками
Розсольник із нирками
  • Нирки – 350 г,
  • картопля – 2-3 шт.,
  • солоні огірки – 3-4 шт.,
  • квасоля – 1/2 скл.,
  • цибуля – 1-2 шт.,
  • томатна паста – 1 ст. л.,
  • часник – 2 зубчики,
  • сало – 50 г,
  • зелень петрушки,
  • сіль,
  • перець,
  • спеції.

Квасолю замочити у холодній воді на кілька годин. Потім залити її свіжою холодною водою і варити до напівготовності. Нирки вимочити у декількох водах, потім відварити і порізати соломкою. Картоплю очистити, порізати кубиками і додати у каструлю до квасолі, через 15 хв. додати нирки. Цибулю очистити, нарізати кубиками й обсмажити на салі з томатною пастою. Огірки натерти на тертці та тушкувати на сухій сковороді. Викласти всі інгредієнти у каструлю, довести розсольник до готовності, приправити спеціями. Подавати з зеленню.

Ріжок В. П.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *