Розсольник

Розсольник
Розсольник
  • 2 л бульйону,
  • 3 квашених огірки,
  • 1 скл. розсолу,
  • 6 картоплин,
  • 80 г перлової крупи,
  • 1 зелена болгарська перчина,
  • 1 цибулина,
  • 2 морквини,
  • 1-2 корені петрушки,
  • лавровий листок,
  • сіль,
  • перець,
  • олія.

Перлову крупу добре промити, залити великою кількістю води і варити до м’якості. Обібрані від шкірки та насіння огірки порізати на кубики і протушкувати до напівготовності. Для розсолу огіркові шкірки та насіння зварити у невеликій кількості води і процідити.

На олії спасерувати нарізані соломкою цибулю, моркву, зелений перець та петрушку. У киплячий м’ясний бульйон покласти нарізану часточками картоплю, через 10-15 хв. додати зварену перловку, огірки та пасеровані овочі. Варити розсольник до готовності, додавши лавровий листок і розсіл, за смаком посолити. Подавати з порізаною зеленню та сметаною.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *