Рубані курячі котлети

Простий, але при цьому ефектний рецепт, який прикрасить безликий буденний вечір. Рубані курячі котлети не вимагають великого запасу часу, а результат сподобається навіть гурманам. Куряче філе саме по собі сухуватий продукт, тому доповнимо рубаний фарш твердим сиром. Остаточно соковитими котлети зробить грибна начинка з цибулею.

Рубані курячі котлети

Склад:

  • Куряче філе – 500 г,
  • цибулина,
  • печериці – 50 г,
  • яйця – 2 шт.,
  • твердий сир – 30 г,
  • борошно – 3 ст. л.,
  • панірувальні сухарі,
  • сіль,
  • італійські трави – 1 ст. л.,
  • олія.

Приготування

Куряче філе наріжте дрібними кубиками і перекладіть у миску. Додайте яйця, тертий сир, борошно. Приправте сіллю і перцем, посипте італійськими травами. Ретельно перемішайте масу.

Всипте на розігріту з олією сковороду нарізану подрібнену цибулю. Через 5 хв. додайте нарізані пластинками гриби. Посоліть, поперчіть начинку. Готуйте, поки не випарується волога.

Із рубленого м’яса сформуйте коржик. По центру покладіть трохи начинки, зліпіть краї, щоб вийшла кругла котлета. Кожну котлету обваляйте у панірувальних сухарях і обсмажте.

При бажанні і наявності додайте до фаршу будь-яку свіжу зелень у подрібненому вигляді чи кубики болгарського перцю. Буде ще цікавіше й ароматніше. Переконайтеся в цьому.

«Уют» №7- 11.02.2021

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *