Рулет із горіхами та овочами
Рулет с орехами и овощами виглядає шикарно та ошатно, інгредієнти для його приготування потрібні найпростіші.

Склад:
- Куряче філе – 500 г,
- цибулина,
- болгарський перець – 1 шт.,
- часник – 3 зуб.,
- волоські горіхи – 150 г,
- твердий сир – 150 г,
- вершкове масло – 50 г,
- яйця – 2 шт.,
- панірувальні сухарі – 5 ст. л.,
- кунжут – 5 ст. л.,
- борошно – 6 ст. л.,
- олія – 40 мл,
- сіль, перець,
- паприка.
Приготування
Куряче філе наріжте такими шматочками, як на відбивні. Злегка відбийте.
Цибулю наріжте четвертинками кілець і обсмажте на розігрітій з олією сковороді. Болгарський перець наріжте кубиками та відправте його на сковороду до цибулі. Обсмажуйте ще 5 хв.
Подрібніть часник та горіхи. Сир натріть на великій тертці.
На фольгу викладіть вершкове масло, а на нього – відбите м’ясо пластом. Посоліть, поперчіть і приправте паприкою до смаку. Помірно розподіліть по курячому філе обсмажені овочі, потім горіхи, часник і сир. За допомогою фольги скрутіть м’ясо з начинкою у рулет. Використовуйте кілька шарів фольги, щоб усі частини рулету були закриті.
Випікайте 45 хв. у розігрітій до 200 °С духовці.
Розріжте рулет навпіл. Кожну половину спершу обваляйте в борошні, потім в яйці, а потім у суміші панірувальних сухарів та кунжуту. Обсмажте рулет на розігрітій з олією сковороді з усіх боків до рум’яності.
«Уют» №3- 19.01.2023