Рулет із горіхами та овочами

Рулет с орехами и овощами виглядає шикарно та ошатно, інгредієнти для його приготування потрібні найпростіші.

Рулет із горіхами та овочами

Склад:

  • Куряче філе – 500 г,
  • цибулина,
  • болгарський перець – 1 шт.,
  • часник – 3 зуб.,
  • волоські горіхи – 150 г,
  • твердий сир – 150 г,
  • вершкове масло – 50 г,
  • яйця – 2 шт.,
  • панірувальні сухарі – 5 ст. л.,
  • кунжут – 5 ст. л.,
  • борошно – 6 ст. л.,
  • олія – 40 мл,
  • сіль, перець,
  • паприка.

Приготування

Куряче філе наріжте такими шматочками, як на відбивні. Злегка відбийте.

Цибулю наріжте четвертинками кілець і обсмажте на розігрітій з олією сковороді. Болгарський перець наріжте кубиками та відправте його на сковороду до цибулі. Обсмажуйте ще 5 хв.

Подрібніть часник та горіхи. Сир натріть на великій тертці.

На фольгу викладіть вершкове масло, а на нього – відбите м’ясо пластом. Посоліть, поперчіть і приправте паприкою до смаку. Помірно розподіліть по курячому філе обсмажені овочі, потім горіхи, часник і сир. За допомогою фольги скрутіть м’ясо з начинкою у рулет. Використовуйте кілька шарів фольги, щоб усі частини рулету були закриті.

Випікайте 45 хв. у розігрітій до 200 °С духовці.

Розріжте рулет навпіл. Кожну половину спершу обваляйте в борошні, потім в яйці, а потім у суміші панірувальних сухарів та кунжуту. Обсмажте рулет на розігрітій з олією сковороді з усіх боків до рум’яності.

«Уют» №3- 19.01.2023

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *