Рулет із курки

Рулет із курки

  • Куряче філе – 1 кг,
  • желатин – 30 г,
  • часник – 3 зубчики,
  • паприка – 2 щіпки,
  • петрушка і кріп – по половині пучка,
  • сіль і чорний перець мелений – за смаком.

Куряче філе нарізати дрібними шматочками. Видалити жир і пересипати м’ясо у глибоку миску. Потім посипати нарізане філе приправами: паприкою, чорним перцем і сіллю. Додати подрібнений часник, а також желатин і нарізану зелень. Усе як слід перемішати, викласти м’ясо в рукав для запікання і сформувати рулет. Краї рукава зафіксувати затискачами. Поставити рулет у розігріту до 180 °С духовку на 50 хв. Потім дати йому охолонути і відправити у холодильник прямо у рукаві мінімум на 3 год.

Галина Іванівна, м. Одеса

Передплата онлайн
FacebookTwitterPinterest