Рулет із курки
- Куряче філе – 1 кг,
- желатин – 30 г,
- часник – 3 зубчики,
- паприка – 2 щіпки,
- петрушка і кріп – по половині пучка,
- сіль і чорний перець мелений – за смаком.
Куряче філе нарізати дрібними шматочками. Видалити жир і пересипати м’ясо у глибоку миску. Потім посипати нарізане філе приправами: паприкою, чорним перцем і сіллю. Додати подрібнений часник, а також желатин і нарізану зелень. Усе як слід перемішати, викласти м’ясо в рукав для запікання і сформувати рулет. Краї рукава зафіксувати затискачами. Поставити рулет у розігріту до 180 °С духовку на 50 хв. Потім дати йому охолонути і відправити у холодильник прямо у рукаві мінімум на 3 год.
Галина Іванівна, м. Одеса