Рулет із сиру

М'ясний рулет у сирній оболонці
М’ясний рулет у сирній оболонці здатний підкорити будь-яке серце!

  • Твердий сир – 500 г,
  • сир ковбасний – 100 г,
  • яйця – 2 шт.,
  • сметана – 1 ст. л.,
  • курине філе – 500 г,
  • квасоля – 350 г,
  • в’ялені помідори – 150 г,
  • олія – 2-3 ст. л.,
  • сіль, чорний мелений перець,
  • томатна паста – 1 ст. л.

Відваріть квасолю (можете взяти замість відвареної 2 банки консервованої). Посоліть, поперчіть і перебийте блендером з олією і томатною пастою. Натріть обидва види сиру, змішайте з яйцями і сметаною.

Застеліть пергаментом форму і рівномірно розподіліть сирну масу. Випікайте 20 хв. при 190 °C.

Коли сирний пласт злегка охолоне, обережно відокремте його від паперу.

Перемеліть філе, посоліть і поперчіть фарш. Викладіть на сир, посипте в’яленими помідорами. Зверху розкладіть квасолю. Сформуйте рулет.

Випікайте 40 хв. при 190 °C, прикривши фольгою, щоб не підгорав. Дайте готовому рулету злегка охолонути і наріжте скибочками. Подавайте з улюбленим соусом.

Передплата онлайн
FacebookTwitterPinterest