Рулет із сиру
М’ясний рулет у сирній оболонці здатний підкорити будь-яке серце!
- Твердий сир – 500 г,
- сир ковбасний – 100 г,
- яйця – 2 шт.,
- сметана – 1 ст. л.,
- курине філе – 500 г,
- квасоля – 350 г,
- в’ялені помідори – 150 г,
- олія – 2-3 ст. л.,
- сіль, чорний мелений перець,
- томатна паста – 1 ст. л.
Відваріть квасолю (можете взяти замість відвареної 2 банки консервованої). Посоліть, поперчіть і перебийте блендером з олією і томатною пастою. Натріть обидва види сиру, змішайте з яйцями і сметаною.
Застеліть пергаментом форму і рівномірно розподіліть сирну масу. Випікайте 20 хв. при 190 °C.
Коли сирний пласт злегка охолоне, обережно відокремте його від паперу.
Перемеліть філе, посоліть і поперчіть фарш. Викладіть на сир, посипте в’яленими помідорами. Зверху розкладіть квасолю. Сформуйте рулет.
Випікайте 40 хв. при 190 °C, прикривши фольгою, щоб не підгорав. Дайте готовому рулету злегка охолонути і наріжте скибочками. Подавайте з улюбленим соусом.