Рулет «Курятина в желе»

- 0,5 кг курячого філе,
- 150 мл овочевого бульйону,
- 40 г желатину,
- трохи приправи карі і сіль,
- літрова упаковка від соку або молока.
Заздалегідь зварити бульйон з овочів (цибулі, моркви, петрушки, зелені та спецій) й охолодити його, після чого залити вказаною кількістю бульйону і залишити до тих пір, поки желатин добре не набрякне. Філе курки порізати на досить тонкі скибочки і злегка відбити, після чого посипати сіллю і карі.
У чистий пакет від молока чи соку викладати по черзі по кілька шматочків курячого мяса, прослоїти його сумішшю набряклого желатину в бульйоні до самого верху, потім пакет прикрити і поставити у глибоку каструлю, залити водою (трохи не доливаючи доверху) і варити на середньому вогні близько півгодини. Пакет з умістом потрібно зверху чимось притиснути (кришкою від каструльки), щоб він не спливав. Готовий рулет охолодити і прямо з пакетом відправити у холодильник, а перед подачею вийняти і порізати.