Рулет «Курятина в желе»

Рулет курятина в желе
Рулет «Курятина в желе»
  • 0,5 кг курячого філе,
  • 150 мл овочевого бульйону,
  • 40 г желатину,
  • трохи приправи карі і сіль,
  • літрова упаковка від соку або молока.

Заздалегідь зварити бульйон з овочів (цибулі, моркви, петрушки, зелені та спецій) й охолодити його, після чого залити вказаною кількістю бульйону і залишити до тих пір, поки желатин добре не набрякне. Філе курки порізати на досить тонкі скибочки і злегка відбити, після чого посипати сіллю і карі.

У чистий пакет від молока чи соку викладати по черзі по кілька шматочків курячого мяса, прослоїти його сумішшю набряклого желатину в бульйоні до самого верху, потім пакет прикрити і поставити у глибоку каструлю, залити водою (трохи не доливаючи доверху) і варити на середньому вогні близько півгодини. Пакет з умістом потрібно зверху чимось притиснути (кришкою від каструльки), щоб він не спливав. Готовий рулет охолодити і прямо з пакетом відправити у холодильник, а перед подачею вийняти і порізати.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.