Рулет «Ягоди на снігу»

Багато хто говорить, що цей бісквітний рулет з ягодами – сезонний десерт. Усе через назву: випікати та подавати такий десерт потрібно тільки взимку і з особливого приводу. Правильні пропорції інгредієнтів підкажуть вам, як приготувати ягідний рулет, якому немає рівних.
- Яйця – 5 шт.,
- цукор – 300 г,
- борошно – 1 скл.,
- молоко – 2 ст. л.,
- олія – 2 ст. л.,
- ванілін – 2 дрібки,
- вершки – 500 мл,
- сир «Філадельфія» – 200 г,
- лікер – 2 ст. л.,
- консервовані вишні – 150 г,
- кокосова стружка – 1 ст. л.
Збийте жовтки зі 100 г цукру. Улийте молоко. Збийте ще раз. Додайте олію, просіяне борошно і дрібку ваніліну. Збийте до однорідності.
Збийте білки з 50 г цукру. Акуратно введіть білкову масу в борошняну. Збийте все міксером ще раз.
Застеліть пергаментним папером деко. Змастіть невеликою кількістю олії. Перелийте тісто на деко. Випікайте 12 хв. при 170 °С.
Збийте вершки з 100 г цукру, сиром і дрібкою ваніліну до густого крему. Змішайте 50 мл теплої води, 2 ст. л. цукру і лікер. Просочення готове.
Дістаньте бісквітний корж із духовки. Зніміть пергамент. Використовуючи новий пергамент, загорніть корж у рулет, поки він ще теплий. Відставте до повного остигання.
Аккуратно розгорніть рулет, просочіть його. Потім змастіть половиною крему, викладіть вишню і загорніть знов у рулет. Змастіть другою половиною крему. Посипте кокосовою стружкою і прикрасьте ягодами.