Рулет з ягодами без борошна

Домашні будуть у захваті, з’їдять усе за першим же чаюванням! Тут не потрібні слова – досить одного разу спробувати це частування.

Рулет з ягодами без борошна

Склад:

  • Яєчні білки – 4 шт.,
  • жовтки – 2 шт.,
  • цукор – 1 ст. л.,
  • ванільний цукор – 15 г,
  • сметана – 3,5 ст. л.,
  • вівсяні пластівці – 2 ст. л.,
  • сіль – 1 щіп.,
  • сир – 350 г,
  • банан – 200 г,
  • ягоди – 150 г,
  • молочний шоколад,
  • м’ята.

Приготування

Змішайте жовтки з 2 ст. л. сметани і подрібненою вівсянкою. Білки збийте до стійких піків із сіллю, цукром і 10 г ванільного цукру. Акуратно змішайте жовткову і білкову маси. Тісто готове.

Застеліть деко пергаментом і розподіліть тісто рівномірно. Випікайте 4-5 хв. при температурі 180 °С.

Тепер приготуємо крем. Гарненько змішайте 250 г сиру, банан і ягоди.

Рівномірно нанесіть крем на корж і скрутіть його в рулет. Скрутіть частування в пергамент і відправте у холодильник для просочення на ніч.

Розгорніть рулет, відріжте краї і змастіть збитим сиром зі сметаною. Посипте десерт тертим шоколадом, прикрасьте м’ятою і ягодами за бажанням.

«УЮТ»  №38-17.09.2020

Читайте також: Здобний рулет із маковою та горіховою начинкою

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *