Рулет з сиром і грибами

Рулет з сиром і грибами
Рулет з сиром і грибами

Якщо ви вже давно задумуєтесь, що б такого оригінального приготувати на святковий стіл, рулет з брокколі буде найбільш підходящою ідеєю. Ми навчимо вас готувати яскраво-зелене тісто з брокколі. Випікаєте його і загортаєте будь-яку смачну начинку.

  • 300 г брокколі,
  • 4 яйця,
  • 3,5 ст. л. борошна,
  • 400 г печериць,
  • 1 ст. л. сметани,
  • 1 цибулина,
  • 70 г твердого сиру,
  • 1 ч. л. вершкового масла,
  • 0,5 ч. л. розпушувача,
  • сіль,
  • чорний мелений перець – за смаком.

Відваріть брокколі протягом 5-7 хв., злийте воду. Подрібніть овоч в блендері. Вбийте в масу яйця, додайте сіль і розпушувач, а також борошно. Збийте блендером. Розігрійте духовку до 180 °С. Застеліть деко пергаментом. Змастіть його вершковим маслом. Розподіліть зелене пюре по листу. Запікайте 20 хв. Подрібніть гриби і цибулю. Обсмажуйте, поки не випарується вся рідина. Додайте сіль і перець. Коли маса охолоне, додайте тертий твердий сир, сметану. Подрібніть у блендері. Викладіть начинку на готовий корж, за допомогою паперу згорніть рулет. Помістіть у холодильник на дві години. Потім зніміть папір і наріжте рулет.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *