Рулет з сиром і грибами

Якщо ви вже давно задумуєтесь, що б такого оригінального приготувати на святковий стіл, рулет з брокколі буде найбільш підходящою ідеєю. Ми навчимо вас готувати яскраво-зелене тісто з брокколі. Випікаєте його і загортаєте будь-яку смачну начинку.
- 300 г брокколі,
- 4 яйця,
- 3,5 ст. л. борошна,
- 400 г печериць,
- 1 ст. л. сметани,
- 1 цибулина,
- 70 г твердого сиру,
- 1 ч. л. вершкового масла,
- 0,5 ч. л. розпушувача,
- сіль,
- чорний мелений перець – за смаком.
Відваріть брокколі протягом 5-7 хв., злийте воду. Подрібніть овоч в блендері. Вбийте в масу яйця, додайте сіль і розпушувач, а також борошно. Збийте блендером. Розігрійте духовку до 180 °С. Застеліть деко пергаментом. Змастіть його вершковим маслом. Розподіліть зелене пюре по листу. Запікайте 20 хв. Подрібніть гриби і цибулю. Обсмажуйте, поки не випарується вся рідина. Додайте сіль і перець. Коли маса охолоне, додайте тертий твердий сир, сметану. Подрібніть у блендері. Викладіть начинку на готовий корж, за допомогою паперу згорніть рулет. Помістіть у холодильник на дві години. Потім зніміть папір і наріжте рулет.