Рулет з сиру і кабачків

Ідеальне рішення для легкої літньої закуски. У розпал спекотного дня чи прохолодним вечором він буде до речі.

Рулет з сиру і кабачків

Склад:

  • Кабачок – 2 шт.,
  • яйця – 4 шт.,
  • твердий сир – 60 г,
  • домашній сир– 250 г,
  • часник – 1 зуб.,
  • петрушка,
  • сіль,
  • перець. 

Приготування:

Половину кабачка наріжте на тонкі кружечки, а іншу половину натріть на крупній тертці.

Додайте до натертого кабачка яйця, посоліть, поперчіть і натріть твердий сир на крупній тертці. Перемішайте.

Застеліть деко пергаментом і розподіліть рівномірно кабачкову масу. Зверху викладіть кільця кабачка.  Розігрійте духовку до 190 °С і випікайте основу для рулету 20 хв.

Після цього дайте їй охолонути й акуратно від’єднайте від пергаменту.

Основа рулета з кабачків

Приготуйте начинку. Додайте до домашнього сиру подрібнений часник, зелень, сіль, перець і все це добре перемішайте.

Рівномірно розподіліть начинку по стороні основи, яка була знизу при випіканні.

Тепер лишилось звернути основу в рулет так, щоб кружочки кабачка були зверху.

Звертаємо основу в рулет

Читайте також: Рецепти з кабачків

  «УЮТ» №26-25.06.2020

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *