Рулет з сиру і кабачків
Ідеальне рішення для легкої літньої закуски. У розпал спекотного дня чи прохолодним вечором він буде до речі.

Склад:
- Кабачок – 2 шт.,
- яйця – 4 шт.,
- твердий сир – 60 г,
- домашній сир– 250 г,
- часник – 1 зуб.,
- петрушка,
- сіль,
- перець.
Приготування:
Половину кабачка наріжте на тонкі кружечки, а іншу половину натріть на крупній тертці.
Додайте до натертого кабачка яйця, посоліть, поперчіть і натріть твердий сир на крупній тертці. Перемішайте.
Застеліть деко пергаментом і розподіліть рівномірно кабачкову масу. Зверху викладіть кільця кабачка. Розігрійте духовку до 190 °С і випікайте основу для рулету 20 хв.
Після цього дайте їй охолонути й акуратно від’єднайте від пергаменту.

Приготуйте начинку. Додайте до домашнього сиру подрібнений часник, зелень, сіль, перець і все це добре перемішайте.
Рівномірно розподіліть начинку по стороні основи, яка була знизу при випіканні.
Тепер лишилось звернути основу в рулет так, щоб кружочки кабачка були зверху.

Читайте також: Рецепти з кабачків
«УЮТ» №26-25.06.2020