Рулети з млинців із начинкою

- Борошно – 160 г,
- молоко – 400 мл,
- яйця – 4 шт.,
- плавлений сирок – 2 пачки,
- майонез – 90 г,
- кріп – невеликий пучок,
- шинка – 300 г,
- соняшникова олія для смаження – 3 ст. л.,
- сіль – щіпка.
У миску вбити яйця, додати борошно і дрібку солі. Перемішати і додати молоко. Знову перемішати до однорідної маси. Тісто має вийти трохи густіше густої сметани.
Сковороду для смаження млинців змастити соняшниковою олією і сильно розігріти. Із приготовленого тіста насмажити не дуже тонкі млинці.
Свіжу зелень кропу ретельно вимити, висушити і подрібнити. Кожен готовий млинець трохи змастити майонезом і присипати подрібненою зеленню кропу. Зверху викласти скибочки сиру. На сир покласти нарізану шинку. Згорнути млинці з начинкою у рулети, порізати поперек рівними шматочками і подавати до столу.
Ірина Петрівна, м. Дніпро