Рулети з млинців із начинкою

Рулети з млинців із начинкою
Рулети з млинців із начинкою
  • Борошно – 160 г,
  • молоко – 400 мл,
  • яйця – 4 шт.,
  • плавлений сирок – 2 пачки,
  • майонез – 90 г,
  • кріп – невеликий пучок,
  • шинка – 300 г,
  • соняшникова олія для смаження – 3 ст. л.,
  • сіль – щіпка.

У миску вбити яйця, додати борошно і дрібку солі. Перемішати і додати молоко. Знову перемішати до однорідної маси. Тісто має вийти трохи густіше густої сметани.
Сковороду для смаження млинців змастити соняшниковою олією і сильно розігріти. Із приготовленого тіста насмажити не дуже тонкі млинці.
Свіжу зелень кропу ретельно вимити, висушити і подрібнити. Кожен готовий млинець трохи змастити майонезом і присипати подрібненою зеленню кропу. Зверху викласти скибочки сиру. На сир покласти нарізану шинку. Згорнути млинці з начинкою у рулети, порізати поперек рівними шматочками і подавати до столу.

Ірина Петрівна, м. Дніпро  

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *