Риба під соусом у духовці
Для тих, хто втомився від звичних рецептів рибних страв, представляємо вам щось новеньке і смачне.

Склад:
- Риба – 500 г,
- цибулина,
- морквина,
- яйця – 2 шт.,
- майонез – 100 мл,
- сметана – 2 ст. л.,
- сіль,
- перець,
- олія.
Приготування
Наріжте рибу порційними шматочками, посоліть і поперчіть з обох боків.
Змастіть форму для випікання олією, викладіть шматочки риби.
Наріжте цибулю кубиками, а моркву натріть на крупній тертці. Розігрійте на сковороді олію, пасеруйте цибулю близько хвилини. Потім додайте моркву, перемішайте, посоліть і поперчіть за смаком. Обсмажуйте близько 5 хв.
Щоб приготувати заливку, змішайте яйця, сметану і майонез.
Рівномірно розподіліть приготовлені овочі поверх риби і залийте все соусом.
Випікайте 20-25 хв. у духовці, розігрітій до 190 °С.
«Уют» №9-25.02.2021