Риба під соусом у духовці

Для тих, хто втомився від звичних рецептів рибних страв, представляємо вам щось новеньке і смачне.

Риба під соусом у духовці

Склад:

  • Риба – 500 г,
  • цибулина,
  • морквина,
  • яйця – 2 шт.,
  • майонез – 100 мл,
  • сметана – 2 ст. л.,
  • сіль,
  • перець,
  • олія.

Приготування

Наріжте рибу порційними шматочками, посоліть і поперчіть з обох боків.

Змастіть форму для випікання олією, викладіть шматочки риби.

Наріжте цибулю кубиками, а моркву натріть на крупній тертці. Розігрійте на сковороді олію, пасеруйте цибулю близько хвилини. Потім додайте моркву, перемішайте, посоліть і поперчіть за смаком. Обсмажуйте близько 5 хв.

Щоб приготувати заливку, змішайте яйця, сметану і майонез.

Рівномірно розподіліть приготовлені овочі поверх риби і залийте все соусом.

Випікайте 20-25 хв. у духовці, розігрітій до 190 °С.

«Уют» №9-25.02.2021

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *