Риба по-французьки в духовці
Апетитна риба по-французьки сподобається всім. Інгредієнти страви дуже вдало поєднуються, а аромат розноситься такий, що позаздрять сусіди.
Склад:
- Риба (щука і судак) – 350 г,
- помідор,
- твердий сир – 70 г,
- сметана – 3 ст. л.,
- майонез – 3 ст. л.,
- сіль,
- перець,
- приправа для риби.
Приготування
Наріжте рибу порційними шматочками, додайте спеції. Заправте майонезом і сметаною, добре перемішайте.
Наріжте помідори півкільцями і викладіть на рибу, посоліть.
Зверху покрийте страву натертим сиром.
Випікайте рибу по-французьки 40-50 хв. при температурі 180 °С.
«УЮТ» №35-27.08.2020
Читайте також: Риба запечена в лаваші