Риба по-французьки в духовці

Апетитна риба по-французьки сподобається всім. Інгредієнти страви дуже вдало поєднуються, а аромат розноситься такий, що позаздрять сусіди.

Риба по-французьки в духовці

Склад:

  • Риба (щука і судак) – 350 г,
  • помідор,
  • твердий сир – 70 г,
  • сметана – 3 ст. л.,
  • майонез – 3 ст. л.,
  • сіль,
  • перець,
  • приправа для риби.

Приготування

Наріжте рибу порційними шматочками, додайте спеції. Заправте майонезом і сметаною, добре перемішайте.

Наріжте помідори півкільцями і викладіть на рибу, посоліть.

Зверху покрийте страву натертим сиром.

Випікайте рибу по-французьки 40-50 хв. при температурі 180 °С.

«УЮТ» №35-27.08.2020

Читайте також: Риба запечена в лаваші

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *