Риба по-царськи

Якщо ви шукаєте оригінальний рецепт, вам обов’язково варто звернути увагу на рибу по-царськи. Смачна страва з риби й овочів під сирною скоринкою буде виграшно виглядати на будь-якому святковому столі.

Риба по-царськи

Склад:

  • Риба – 1 кг,
  • майонез – 150 г,
  • твердий сир – 100 г,
  • цибуля – 2 шт.,
  • помідор,
  • болгарський перець,
  • приправа для риби,
  • сіль,
  • перець.

Приготування:

Наріжте рибу порційними шматками.

Наріжте кільцями цибулю. До цибулі додайте спеції для риби, майонез, перець, сіль і перемішайте.

Викладіть приготовлений маринад на рибу і перемішайте.

Відправте рибу в холодильник на 30-40 хв. маринуватися.  

Застеліть деко пергаментом і викладіть на нього рибу. Полийте її маринадом. Зверху викладіть нарізані напів кільцями помідори і нарізаний соломкою болгарський перець. Зробіть майонезну сіточку і посипте рибу тертим сиром.

Відправте в розігріту до 200 ºС духовку на 30 хв.

Читайте також: Риба з картоплею в духовці

«УЮТ» №23-04.06.2020 

Передплата онлайн
FacebookTwitterPinterest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *