Риба по-царськи
Якщо ви шукаєте оригінальний рецепт, вам обов’язково варто звернути увагу на рибу по-царськи. Смачна страва з риби й овочів під сирною скоринкою буде виграшно виглядати на будь-якому святковому столі.

Склад:
- Риба – 1 кг,
- майонез – 150 г,
- твердий сир – 100 г,
- цибуля – 2 шт.,
- помідор,
- болгарський перець,
- приправа для риби,
- сіль,
- перець.
Приготування:
Наріжте рибу порційними шматками.
Наріжте кільцями цибулю. До цибулі додайте спеції для риби, майонез, перець, сіль і перемішайте.
Викладіть приготовлений маринад на рибу і перемішайте.
Відправте рибу в холодильник на 30-40 хв. маринуватися.
Застеліть деко пергаментом і викладіть на нього рибу. Полийте її маринадом. Зверху викладіть нарізані напів кільцями помідори і нарізаний соломкою болгарський перець. Зробіть майонезну сіточку і посипте рибу тертим сиром.
Відправте в розігріту до 200 ºС духовку на 30 хв.
Читайте також: Риба з картоплею в духовці
«УЮТ» №23-04.06.2020
Сповіщення: Риба запечена в лаваші | Газета "Уют"