Риба в секретному маринаді

Рецепт дуже простий, приготуйте обов’язково, тому що страва просто шалена: рибка виходить ніжна, неймовірно ароматна, із насиченим смаком! Вона просто тане в роті. А весь секрет такої риби у дивовижному маринаді!

Риба в секретному маринаді

Маринад насправді приголомшливий, а зробити його дуже просто: усе змішали – і готово. Подавати смажену рибу можна з будь-яким гарніром і салатом зі свіжих овочів: обирайте самі.

Склад:

  • Риба морська – 600 г,
  • готова гірчиця – 1/2 ч. л.,
  • сіль – 1 ч. л.,
  • імбир – 1/4 ч. л.,
  • солодка паприка – 1/3 ч. л.,
  • сушений базилік – 1/2 ч. л.,
  • чорний перець – за смаком,
  • соєвий соус – 1,5 ч. л.,
  • олія – 2 ст. л.,
  • куряче яйце,
  • манна крупа – 1,5 ст. л.,
  • картопляний крохмаль – 3 ч. л.,
  • сік лимона – 1/2 ч. л.

Приготування

Розморожену й очищену рибу нарізаємо на порційні шматочки: шириною 1,5 см. У миску насипаємо сіль, імбир, солодку паприку, базилік, чорний перець. Вливаємо туди ж соєвий соус, олію.

Додаємо манну крупу, крохмаль, сік лимона, гірчицю. Збиваємо куряче яйце, усе гарненько вимішуємо.

У маринад опускаємо шматочки риби, перемішуємо, накриваємо кришкою і залишаємо на 20 хв.

Підготовлену таким чином рибу викладаємо на розігріту сковорідку й обсмажуємо з обох боків до готовності. Сковороду заздалегідь можна злегка промастити олією, але не обов’язково це робити.

«Погляд часу» №19-05.05.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *