Риба в секретному маринаді
Рецепт дуже простий, приготуйте обов’язково, тому що страва просто шалена: рибка виходить ніжна, неймовірно ароматна, із насиченим смаком! Вона просто тане в роті. А весь секрет такої риби у дивовижному маринаді!

Маринад насправді приголомшливий, а зробити його дуже просто: усе змішали – і готово. Подавати смажену рибу можна з будь-яким гарніром і салатом зі свіжих овочів: обирайте самі.
Склад:
- Риба морська – 600 г,
- готова гірчиця – 1/2 ч. л.,
- сіль – 1 ч. л.,
- імбир – 1/4 ч. л.,
- солодка паприка – 1/3 ч. л.,
- сушений базилік – 1/2 ч. л.,
- чорний перець – за смаком,
- соєвий соус – 1,5 ч. л.,
- олія – 2 ст. л.,
- куряче яйце,
- манна крупа – 1,5 ст. л.,
- картопляний крохмаль – 3 ч. л.,
- сік лимона – 1/2 ч. л.
Приготування
Розморожену й очищену рибу нарізаємо на порційні шматочки: шириною 1,5 см. У миску насипаємо сіль, імбир, солодку паприку, базилік, чорний перець. Вливаємо туди ж соєвий соус, олію.
Додаємо манну крупу, крохмаль, сік лимона, гірчицю. Збиваємо куряче яйце, усе гарненько вимішуємо.
У маринад опускаємо шматочки риби, перемішуємо, накриваємо кришкою і залишаємо на 20 хв.
Підготовлену таким чином рибу викладаємо на розігріту сковорідку й обсмажуємо з обох боків до готовності. Сковороду заздалегідь можна злегка промастити олією, але не обов’язково це робити.
«Погляд часу» №19-05.05.2022