Риба запечена в лаваші

Апетитні конвертики з рум’яною скоринкою і соковитим умістом з легкістю замінять м’ясо по-французьки. При цьому ви приготуєте їх від сили за годину! Ви можете вибрати будь-який філе: від хека до риби лососевих порід, цей рецепт підійде для будь-якої риби.

Риба запечена в лаваші

Склад

  • Філе білої риби – 600 г,
  • лаваш – 3 шт.,
  • цибулина,
  • яйце – 2 шт.,
  • твердий сир – 60 г,
  • гірчиця – 0,5 ч. л.,
  • петрушка – 15 г,
  • помідор – 2 шт.,
  • сметана – 3 ст. л.,
  • оцет – 2 ст. л.,
  • сіль,
  • перець,
  • олія,
  • вода – 100 мл.

Приготування

Цибулю наріжте кільцями і замаринуйте в оцті і воді з сіллю і перцем на 15 хв.

Наріжте помідори кружечками.

Подрібніть половину цибулі й зелень у блендері з яйцем, гірчицею і парою ложок олії. Соус готовий!

Рибне філе поділіть на частини. Обваляйте шматочки риби в соусі.

Наріжте лаваш на смужки для загортання в них риби.

Викладіть у центр кожної смужки по кружечку помідора, зверху – рибу, добавте ще трохи соусу і маринованої цибулі.

Загорніть рибу в конвертик і викладіть на деко.

Тепер змішайте сметану з натертим сиром і дрібкою солі, змастіть лаваш зверху і випікайте 35 хв. при 180 °С.

Читайте також: Риба по-царськи

«УЮТ» №27-2.07.2020

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

1 коментар до “Риба запечена в лаваші

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *