Рибні котлети з минтая з картоплею

Такі рибні котлети з минтая не мають яскраво вираженого характерного смаку риби завдяки картоплі, яка так вдало доповнює котлети.

Рибні котлети з минтая з картоплею

Склад:

  • Минтай – 500 г,
  • картопля – 360 г,
  • часник – 2 зуб.,
  • зелень – 60 г,
  • яйце,
  • борошно – 50 г,
  • панірувальні сухарі – 150 г,
  • олія,
  • сіль,
  • перець.

Приготування

Картоплю відваріть. Філе наріжте шматочками і пропустіть через м’ясорубку рибу, картоплю, часник та зелень. Додайте борошно, яйце, сіль та перець, перемішайте інгредієнти.

Змочіть руки водою та сформуйте котлети. Обваляйте їх у панірувальних сухарях і відправте на півгодини в холодильник.

Розігрійте сковороду з олією і викладіть котлети. Обсмажуйте їх з обох боків до готовності.

 «Уют» №39-22.09.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *