Рибні котлети з минтая з картоплею
Такі рибні котлети з минтая не мають яскраво вираженого характерного смаку риби завдяки картоплі, яка так вдало доповнює котлети.

Склад:
- Минтай – 500 г,
- картопля – 360 г,
- часник – 2 зуб.,
- зелень – 60 г,
- яйце,
- борошно – 50 г,
- панірувальні сухарі – 150 г,
- олія,
- сіль,
- перець.
Приготування
Картоплю відваріть. Філе наріжте шматочками і пропустіть через м’ясорубку рибу, картоплю, часник та зелень. Додайте борошно, яйце, сіль та перець, перемішайте інгредієнти.
Змочіть руки водою та сформуйте котлети. Обваляйте їх у панірувальних сухарях і відправте на півгодини в холодильник.
Розігрійте сковороду з олією і викладіть котлети. Обсмажуйте їх з обох боків до готовності.
«Уют» №39-22.09.2022