Рисовий суп із кунжутом

Рисовий суп із кунжутом

Хіба можемо ми уявити життя без тарілочки теплого ароматного супу? Така перша страва відмінно підійде усім: тим, хто сидить на дієті, вегетаріанцям, хто постує і просто тим, хто вирішив урізноманітнити своє меню.

Склад:

  • Морквина,
  • селера –  50 г,
  • рис – 70 г,
  • кунжут – 4 ст. л.,
  • олія – 2 ст. л.,
  • зелень,
  • лимон,
  • сіль,
  • перець.

Приготування:

Наріжте моркву і селеру невеликими кубиками й обсмажте в каструлі близько 3 хв. на олії. Залийте обсмажені овочі водою, додайте рис, доведіть до кипіння і варіть до готовності рису на невеликому вогні.

Підсушіть кунжут на сковороді без додавання масла, потім змішайте з 4 ст. л. води і подрібніть у блендері.

Додайте суміш у суп, посоліть, поперчіть, доведіть до кипіння. Після цього зніміть суп із вогню і дайте настоятися під кришкою 15-20 хв.

Перед подачею прикрасьте суп часточками лимона і зеленню.

«УЮТ» №14-02.04.2020

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *