Салат «Баварія»

Салат Баварія
Салат «Баварія»

Відварюємо протягом 10 хв. п’ять молочних сосисок. Очищаємо від плівки. Даємо охолонути, нарізаємо кружечками. Два помідори миємо й нарізаємо невеликими кубиками. Такими ж кубиками нарізаємо 200 г твердого сиру. Подрібнюємо пучок зеленої цибулі. Якщо використовується ріпчаста цибулю, то цибулину треба нарізати півкільцями і витримати в окропі кілька хвилин. За бажанням можна додати пару столових ложок подрібненого кропу чи петрушки (можна базиліка чи кінзи).

З’єднуємо все в одному посуді, солимо за смаком, заправляємо майонезом, перемішуємо і подаємо до столу.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *