Салат «Бігмак»

Салат «Бігмак»

Важко уявити собі салат «Бігмак» на столі кожен день, але іноді можна дозволити собі такі ласощі. Така страва точно здивує ваших друзів.

Склад:

  • Яловичина – 500 г,
  • цибулина,
  • олія – 1 ст. л.,
  • плавлений сир – 120 г,
  • булка для гамбургерів – 4 шт.,
  • листя салату – 200 г,
  • огірки мариновані – 10 шт.,
  • майонез – 8 ст. л.,
  • йогурт – 4 ст. л.,
  • кетчуп – 4 ст. л.,
  • гірчиця – 2 ст. л.,
  • мед – 1 ст. л.,
  • часник – 2 зуб.,
  • сіль,
  • перець.

Приготування:

Цибулю наріжте кубиками й обсмажте до золотистого кольору. Додайте порізане м’ясо й обсмажуйте, помішуючи, поки м’ясо не стане коричневим, посоліть і поперчіть.

Покладіть квадратики плавленого сиру на гарячий фарш, накрийте кришкою і нагрівайте, щоб сир став тягучим.

Розрізте булочки уздовж. Чотири верхні частини розріжте на 4 частини, а інші – кубиками. Випікайте булочки у духовці при 180 °С, щоб отримати золотистий колір.

Щоб приготувати соус, змішайте гірчицю, кетчуп, мед, майонез, йогурт, подрібнений часник і 6 дрібно нарізаних маринованих огірків. Перемішайте інгредієнти, посоліть і поперчіть.

Тепер формуємо салат шарами: кубики булочки, половина фаршу з цибулею, 2 нарізаних скибочками солоні огірки, половина соусу, частина подрібненого салату. Потім повторіть усі верстви з рештою інгредієнтів, а останніми викладіть верхні частини булочок.

 «УЮТ» №8-20.02.2020

FacebookTwitterPinterest
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *