Салат із буряком і бринзою

Яскравий, насичений, апетитний, без майонезу – це все про салат із буряком і горіхами! Смачно і корисно!

Салат із буряком і бринзою

Склад:

  • Буряк – 1 шт.,
  • горіхи – 30 г,
  • зелень – 100 г,
  • бринза – 50 г,
  • перець,
  • сіль.

Для заправки:

  • олія – 2 ст. л.,
  • гірчиця зерниста – 1 ч. л.,
  • лимонний сік – за смаком.

Приготування

Буряк відваріть. Горіхи підійдуть волоські. Можна взяти насіння замість горіхів. В якості зелені можна взяти руколу – вона додасть яскраву гостру нотку.

Буряк наріжте великими кубиками. На плоску тарілку викладіть зелень. Викладіть зверху кубики буряків та бринзу. Якщо вона жорстка, то поріжте її кубиками. Посипте салат горіхами. Можете попередньо обсмажити їх на сухій сковороді. Якщо ви взяли волоські горіхи, порубайте їх на дрібні шматочки.

Приготуйте заправку

Для цього викладіть у піалу гірчицю, влийте до неї лимонний сік. Влийте олію. Перемішайте заправку до однорідності.

Посоліть і поперчіть салат за смаком. Полийте салат заправкою й одразу подавайте до столу.

«Уют» №4-26.01.2023

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *