Салат із гарбузом

Салат із гарбузомЛюбителі легких страв оцінять хрустку закуску з запеченого гарбуза. Мороки і калорій мінімум, а користі й смаку – максимум!

Гарбуз – 400 г, червона цибуля – 2 шт., салат латук – 1 пучок, панірувальні сухарі – 2 ст. л., олія – 2 ст. л., цукор – 1 ст. л., лимон – 0,5 шт.

Гарбуз очистіть від шкірки і наріжте скибочками, потім проваріть на невеликому вогні протягом 5-7 хв. до напівготовності.

Викладіть гарбуз на змащений олією лист, присипте сухарями і цукром. Поставте деко в розігріту до 170 °C духовку на 15-20 хв.

Червону цибулю наріжте тонкими кільцями, викладіть на блюдо, накрийте листям салату. Запечені скибочки гарбуза остудіть, викладіть на листя салату і збризніть соком половини лимона.

 

FacebookTwitterPinterest