Салат із кабачків на зиму

Кабачковий салат в томатному соку – це дуже смачно і ароматно.

Салат із кабачків на зиму

Склад:

  • Кабачки – 3 кг,
  • помідори – 1 кг,
  • болгарський перець – 1 кг, с
  • свіжий гіркий перець – 1 шт.,
  • цибуля – 500 г,
  • кінза – 2 пучки,
  • часник – 2 головки,
  • олія – 1 скл.,
  • яблучний оцет – 3 ст. л.,
  • сіль – 2 ст. л.

Приготування:

Кабачки очистити від шкірки й насіння. У перців зрізати плодоніжки, видалити насіння.

Помідори розрізати четвертинками і подрібнити  у блендері. Викласти у велику каструлю. Довести до кипіння і варити 8 хв.

Перець болгарський розрізати на частини і також подрібнити у блендері. Додати до помідорів. Кип’ятити ще протягом 8 хв.

Цибулю нарізати півкільцями і викласти в кипучу масу. Протушкувати ще 8 хв.

Кабачки нарізати кубиками і відправити в каструлю до помідорів і перцю. Тушкувати 10 хв.

Часник, кінзу, гострий перець перемолоти у блендері. Висипати всі інгредієнти в каструлю і додати олію, сіль та оцет. Усе перемішати і протушкувати ще 3 хв.

Банки простерилізувати. Розкласти у них салат. Закупорити і перевернути догори дном, накрити ковдрою до повного охолодження.

Читайте також: Кабачки по-корейськи на зиму

 «Погляд часу» №26-25.06.2020

Передплата онлайн
FacebookTwitterPinterest

1 коментар до “Салат із кабачків на зиму

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *