Салат із кабачків на зиму
Кабачковий салат в томатному соку – це дуже смачно і ароматно.

Склад:
- Кабачки – 3 кг,
- помідори – 1 кг,
- болгарський перець – 1 кг, с
- свіжий гіркий перець – 1 шт.,
- цибуля – 500 г,
- кінза – 2 пучки,
- часник – 2 головки,
- олія – 1 скл.,
- яблучний оцет – 3 ст. л.,
- сіль – 2 ст. л.
Приготування:
Кабачки очистити від шкірки й насіння. У перців зрізати плодоніжки, видалити насіння.
Помідори розрізати четвертинками і подрібнити у блендері. Викласти у велику каструлю. Довести до кипіння і варити 8 хв.
Перець болгарський розрізати на частини і також подрібнити у блендері. Додати до помідорів. Кип’ятити ще протягом 8 хв.
Цибулю нарізати півкільцями і викласти в кипучу масу. Протушкувати ще 8 хв.
Кабачки нарізати кубиками і відправити в каструлю до помідорів і перцю. Тушкувати 10 хв.
Часник, кінзу, гострий перець перемолоти у блендері. Висипати всі інгредієнти в каструлю і додати олію, сіль та оцет. Усе перемішати і протушкувати ще 3 хв.
Банки простерилізувати. Розкласти у них салат. Закупорити і перевернути догори дном, накрити ковдрою до повного охолодження.
Читайте також: Кабачки по-корейськи на зиму
«Погляд часу» №26-25.06.2020
Сповіщення: Цей літній овоч корисний для печінки і серця | Газета "Уют"