Салат із кабачком

Салат із кабачком

Салат із молодої капусти і кабачка – вишуканий додаток до будь-якого гарніру і другої страви. Готується він дуже просто, а незвичайна заправка з додаванням лимонного соку і куркуми дуже вигідно підкреслює смак кожного інгредієнта.

  • Капуста білокачанна – 500 г,
  • лимонний сік – 4 ст. л.,
  • кабачок – 250 г,
  • цукор – 0,5 ч. л.,
  • гірчиця – 1 ст. л.,
  • морква – 40 г,
  • болгарський перець – 70 г,
  • олія – 70 мл,
  • петрушка,
  • кріп – за смаком.

Наріжте молоду капусту. Кабачки і моркву натріть на тертці для моркви по-корейськи. Подрібніть вимиту зелень, очистіть болгарський перець від насіння і наріжте його тонкою соломкою. Щоб приготувати заправку, змішайте лимонний сік, цукор, сіль, куркуму, гірчицю і чорний мелений перець. Влийте у масу соняшникову олію і гарненько все перемішайте. У салатницю викладіть підготовлені овочі та заправте їх гірчичною сумішшю. Ретельно перемішайте і подавайте салат до столу.

FacebookTwitterPinterest