Салат із крабовими паличками та грибами

Салат із крабовими паличками та грибами
Салат із крабовими паличками та грибами
  • 200 г печериць,
  • 200 г крабових паличок,
  • морквина,
  • цибулина,
  • 1 банка консервованої кукурудзи,
  • листя салату, олія.

Наріжте невеликими шматочками печериці, подрібніть цибулину, обсмажте інгредієнти до прозорості цибулі на сковороді з олією. Потім додайте в сковороду натерту на крупній тертці моркву, сіль і перець, обсмажуйте до готовності.

Наріжте півкільцями крабові палички. Змішайте засмажку з крабовими паличками, додайте консервовану кукурудзу й гарненько все перемішайте.

Подавайте закуску на блюді з листям салату.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *