Салат із крабових паличок по-новому
Готуємо легкий салат із крабових паличок, який за смаком кардинально відрізняється від класичного крабового салату. Тому страва і отримала назву Крабовий салат по-новому. Готується він дуже просто і швидко. Спеціальний соус робить салат із крабових паличок по-новому ніжним та ароматним.

Склад:
- Плавлений сир – 50 г,
- капуста пекінська – 150 г,
- огірок,
- яйця – 2 шт.,
- крабові палички – 4 шт.,
- горошок – 4 ст. л.,
- зелена цибуля,
- петрушка,
- майонез – 1 ст. л.,
- сметана – 1 ст. л.,
- лимонний сік – 1 ст. л.,
- табаско – 1 г,
- часник – 1 зуб.,
- сіль,
- суміш перців.
Приготування
Пекінську капусту тонко нашаткуйте, посипте сіллю, полийте соком лимона.
Огірок наріжте смужками, а крабові палички – навскіс. Яйця відваріть і розріжте навпіл. Заберіть жовток, білок наріжте смужками.
Додайте подрібнену зелену цибулю, петрушку та горошок.
Підготуйте заправку: візьміть жовток і плавлений сир. Ретельно все розімніть виделкою в пасту. Додайте в заправку сметану, майонез, табаско та видавіть часник. Усе ретельно перемішайте до однорідності.
Страву перемішайте, викладіть на блюдо сервіровки.
Перед подачею посипте салат сумішшю перців, полийте заправкою.
«Уют» №3-13.01.2022