Салат із крабових паличок по-новому

Готуємо легкий салат із крабових паличок, який за смаком кардинально відрізняється від класичного крабового салату. Тому страва і отримала назву Крабовий салат по-новому. Готується він дуже просто і швидко. Спеціальний соус робить салат із крабових паличок по-новому ніжним та ароматним.

Салат із крабових паличок по-новому

Склад:

  • Плавлений сир – 50 г,
  • капуста пекінська – 150 г,
  • огірок,
  • яйця – 2 шт.,
  • крабові палички – 4 шт.,
  • горошок – 4 ст. л.,
  • зелена цибуля,
  • петрушка,
  • майонез – 1 ст. л.,
  • сметана – 1 ст. л.,
  • лимонний сік – 1 ст. л.,
  • табаско – 1 г,
  • часник – 1 зуб.,
  • сіль,
  • суміш перців.

Приготування

Пекінську капусту тонко нашаткуйте, посипте сіллю, полийте соком лимона.

Огірок наріжте смужками, а крабові палички – навскіс. Яйця відваріть і розріжте навпіл. Заберіть жовток, білок наріжте смужками.

Додайте подрібнену зелену цибулю, петрушку та горошок.

Підготуйте заправку: візьміть жовток і плавлений сир. Ретельно все розімніть виделкою в пасту. Додайте в заправку сметану, майонез, табаско та видавіть часник. Усе ретельно перемішайте до однорідності.

Страву перемішайте, викладіть на блюдо сервіровки.

Перед подачею посипте салат сумішшю перців, полийте заправкою.

«Уют» №3-13.01.2022

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *