Салат із куркою і буряком
В осінньо-зимовий сезон буряк – частий гість на сімейному столі. Дуже смачний і ефектний салат із простих, доступних продуктів прикрасить не тільки сімейну вечерю. Ним ви також можете порадувати своїх близьких, подавши його до святкового столу.
Склад:
- Яйця – 3 шт.,
- цибуля – 50 г,
- куряче філе – 300 г,
- консервований горошок – 100 г,
- картопля – 5 шт.,
- буряк – 3 шт.,
- майонез – 150 г,
- кріп – 20 г.
Приготування
Відваріть яйця, картоплю і буряк, охолодіть і натріть на крупній тертці.
Куряче філе вимийте і відваріть у злегка підсоленій воді до готовності, потім охолодіть і розберіть на волокна.
Далі викладіть усі інгредієнти шарами в наступній послідовності.
Перший шар: картопля і майонез. Шар картоплі обов’язково посоліть за смаком.
Другий шар: подрібнена зелена цибуля, відварене куряче філе, знову майонез.
Третій шар: консервований горошок, яйця, буряк.
Прикрасьте салат кропом і подавайте частування до столу.
«Уют» №43-21.10.2021