Салат із печінкою

- 3 солоних огірки,
- 500 г печінки,
- 1 баночка зеленого горошку,
- 2 морквини, 1 цибулина,
- 200 г майонезу,
- сіль і перець – за смаком.
Печінку нарізати шматочками і покласти у підсолений окріп, зварити до готовності (приблизно 10 хв). Поки печінка охолодиться, посмажити подрібнені моркву і цибулю на олії. Огірки нарізати маленькими шматочками.
Охолоджену печінку порізати дрібнішими шматочками і одразу ж заправити майонезом. Коли морква і цибуля охолонуть, усе з’єднати разом, додавши подрібнені огірки і горошок. Вимішати і прикрасити гілочками зелені.
Світлана Володимирівна, Запорізька обл.