Салат із печінкою

Салат із печінкою
Салат із печінкою
  • 3 солоних огірки,
  • 500 г печінки,
  • 1 баночка зеленого горошку,
  • 2 морквини, 1 цибулина,
  • 200 г майонезу,
  • сіль і перець – за смаком.

Печінку нарізати шматочками і покласти у підсолений окріп, зварити до готовності (приблизно 10 хв). Поки печінка охолодиться, посмажити подрібнені моркву і цибулю на олії. Огірки нарізати маленькими шматочками.

Охолоджену печінку порізати дрібнішими шматочками і одразу ж заправити майонезом. Коли морква і цибуля охолонуть, усе з’єднати разом, додавши подрібнені огірки і  горошок. Вимішати і прикрасити гілочками зелені.

Світлана Володимирівна, Запорізька обл.

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"Газета "Задавака"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *