Салат із пекінської капусти і апельсин

Салат із пекінської капусти і апельсин

Салат із пекінської капусти і апельсинами – це не тільки смачна, але і швидка закуска. Головне достоїнство страви у свіжій заправці з апельсинового соку, яку ви з легкістю зробите самі.

Склад:

  • Морква,
  • апельсин – 2 шт.,
  • капуста пекінська – 400 г,
  • яблучний оцет – 1 ч. л.,
  • олія – 1 ст. л.,
  • сіль,
  • перець,
  • зелень.

Приготування:

Тонко наріжте пекінську капусту, натріть моркву на великій тертці. 1 апельсин очистіть від шкірки, розберіть на часточки. Потім вийміть м’якоть фрукта з прозорих мембран і поріжте кубиками. Змішайте всі інгредієнти, поперчіть.

Для заправки розріжте другий апельсин навпіл і вичавіть із нього сік. У сік додайте оливкову олію, сіль і оцет. Заправте салат і ретельно перемішайте. Дайте страві настоятися протягом 15 хв. Перед подачею прикрасьте салат зеленню.

Якщо хочете зробити з закуски більш самостійну страву, додайте до списку інгредієнтів варене куряче філе, яке ідеально поєднується з капустою і апельсинами.

«УЮТ» №5-30.01.2020

FacebookTwitterPinterest
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *