Салат із редискою та тунцем

У розпал сезону редиски готувати салати із неї суцільне задоволення. Коли хочеться побалувати себе вітамінною бомбою, приготуйте собі салат із редискою та тунцем.

Салат із редискою та тунцем

За бажання в цю страву ви можете додати ще кілька інгредієнтів, щоб її смак став багатшим. Повірте, з солодким болгарським перцем та сушеним орегано салат заграє новими фарбами.

Склад:

  • Редиска – 12 шт.,
  • консервований тунець – 300 г,
  • зелена цибуля – 10 г,
  • яйця – 2 шт.,
  • огірки – 2 шт.,
  • сіль,
  • перець.

Приготування

Редиску та огірок наріжте півкільцями. Зелену цибулю наріжте невеликими кільцями. Відваріть яйця і наріжте півкільцями. Змішайте всі інгредієнти. Додайте тунець в олії, сіль та перець. Перемішайте.

Апетитний салат готовий!

«Уют» №16 – 20.04.2023

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *