Салат із редискою та тунцем
У розпал сезону редиски готувати салати із неї суцільне задоволення. Коли хочеться побалувати себе вітамінною бомбою, приготуйте собі салат із редискою та тунцем.

За бажання в цю страву ви можете додати ще кілька інгредієнтів, щоб її смак став багатшим. Повірте, з солодким болгарським перцем та сушеним орегано салат заграє новими фарбами.
Склад:
- Редиска – 12 шт.,
- консервований тунець – 300 г,
- зелена цибуля – 10 г,
- яйця – 2 шт.,
- огірки – 2 шт.,
- сіль,
- перець.
Приготування
Редиску та огірок наріжте півкільцями. Зелену цибулю наріжте невеликими кільцями. Відваріть яйця і наріжте півкільцями. Змішайте всі інгредієнти. Додайте тунець в олії, сіль та перець. Перемішайте.
Апетитний салат готовий!
«Уют» №16 – 20.04.2023