Салат із тунцем і помідорами

У літню спеку, коли хочеться чогось легкого, його подають зі свіжими овочами та сиром.

Салат із тунцем і помідорами

Склад:

  • Помідори – 250 г,
  • консервований тунець – 130 г,
  • домашній сир – 100 г,
  • кінза – 35 г,
  • часник – 3 зуб.,
  • лимонний сік – 1 ст. л.,
  • сіль,
  • перець,
  • гірчиця – 1 ч. л.,
  • пармезан – 30 г.

Приготування

Наріжте помідори.

Приготуйте заправку: дрібно нарізану кінзу змішайте з лимонним соком, гірчицею, подрібненим часником, сіллю і перцем. Додайте рідину з банки з тунцем. Дайте постояти 5 хв.

Потім змішайте тунець із помідорами, сиром і заправкою. Готово!

Подають салат холодним, іноді додаючи до нього відварені яйця.

«Уют» №34-19.08.2021

Газета "Уют"Газета "Погляд часу"

FacebookTwitterPinterestViber
Теми:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *