Салат із тунцем і помідорами
У літню спеку, коли хочеться чогось легкого, його подають зі свіжими овочами та сиром.

Склад:
- Помідори – 250 г,
- консервований тунець – 130 г,
- домашній сир – 100 г,
- кінза – 35 г,
- часник – 3 зуб.,
- лимонний сік – 1 ст. л.,
- сіль,
- перець,
- гірчиця – 1 ч. л.,
- пармезан – 30 г.
Приготування
Наріжте помідори.
Приготуйте заправку: дрібно нарізану кінзу змішайте з лимонним соком, гірчицею, подрібненим часником, сіллю і перцем. Додайте рідину з банки з тунцем. Дайте постояти 5 хв.
Потім змішайте тунець із помідорами, сиром і заправкою. Готово!
Подають салат холодним, іноді додаючи до нього відварені яйця.
«Уют» №34-19.08.2021